⚑ Black Friday Albirea-Dintilor 2020 ⏬

Albirea-Dintilor  Black Friday 2020

Alegeti cele mai bine vandute produse pentru albirea dintilor la nivel global, cat si din Romania!

Compozitia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeasi cu cea folosita de medicii stomatologi. Care este diferenta? Aceleasi rezultate la un pret mult mai mic. Crest Whitestrips apartine companiei Procter & Gamble S.U.A.

Crest produce benzi care pot fi purtate 30 minute sau 60 minute pe zi pentru mai mult comfort. Produsele noastre contin acelasi ingredient ca si cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi dintii.Toate studiile producatorului arata ca Crest Whitestrips nu pune in pericol smaltul dintilor.

Rezultate vizibile pot varia de la o persoana la alta, dar majoritatea persoanelor incep sa vada rezultate pana la jumatatea sedintelor, cu rezultate incredibile dupa incheierea tratamentului. Daca timpul este o prioritate, va recomandam sa incercati Crest Whitestrips Professional Effects, pentru a vedea rezultate in doar 3 zile. Orice sistem de albire de dinti Crest Whitestrips va ofera dinti mai frumosi, vizibil mai albi, garantat!

Garantam ca orice produs Crest Whitestrips albeste dintii. Crest Whitestrips 3D Whitening Boost nu numai ca albeste dintii dar ii protejeaza de depunerile de piatra (tartru).

  • Toate
  • Oferte
  • Cupoane
  • Vanzari
  • Expirat
Logo